0_Maqedoni.PortalShoqëri

Donacion nga kompania KAM për familjet e rrezikuara sociale

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë të Veriut sot pranoi donacion nga KAM SHPK dedikuar për familjet e rrezikuara sociale nga mbarë vendi.

Shkup, 13 gusht 2020 (MIA) – Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë të Veriut sot pranoi donacion nga KAM SHPK dedikuar për familjet e rrezikuara sociale nga mbarë vendi.

Siç informon Kryqi i Kuq, donacioni është në vlerë prej 633,825 denarë dhe përbëhet prej produkteve ushqimore dhe higjienike.

Donacionin humanitar e pranoi kryetari i Kryqit të Kuq, Romel Velev, në hapësirat e qendrës për logjistikë në Momin Potok – Shkup. sn/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close