0_Maqedoni.PortalShoqëri

Donacion nga Austria përmes Mekanizmit për mbrojtje civile të BE-së në luftën me Kovid-19

Në kazermën "Goce Delçev" në Komunën e Aerodromit sot do të bëhet pranim-dorëzimi i donacionit, të siguruar nga Republika e Austrisë përmes Mekanizmit të Mbrojtjes Civile të BE-së për vendin tonë si mbështetje në luftën kundër KOVID-19.

Shkup, 15 maj 2020 (MIA) – Në kazermën “Goce Delçev” në Komunën e Aerodromit sot do të bëhet pranim-dorëzimi i donacionit, të siguruar nga Republika e Austrisë përmes Mekanizmit të Mbrojtjes Civile të BE-së për vendin tonë si mbështetje në luftën kundër KOVID-19.

Në pranim-dorëzimin do të marrë pjesë Zëvendëskryeministri Bujar Osmani, në cilësinë e Koordinatorit kombëtar për shpërndarjen e ndihmës së huaj në vend, drejtori i Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim Adnan Xhaferoski, ambasadori Austriak, Georg Vucas eprori policorë në ambasadën e Austrisë, Fridrih Hofbauer dhe konsulli Lukas Bahmaer. sn/

Back to top button
Close
Close