0_Maqedoni.PortalShoqëri

Donacion gjerman për Klinikën e Sëmundjeve Infektive dhe SPQ “8 Shtatori” 

Ambasadori gjerman Anke Holshtajn i dorëzoi sot makina për frymëmarrje "Dreger" ministrit të Shëndetësisë Venko Filipçe, donacion nga Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë për Ministrinë e Shëndetësisë si mbështetje për klinikat e Maqedonisë. Vlera totale e këtij donacioni është 233 mijë euro, ndërsa u implementua përmes Agjencisë Federale Gjermane për Mbrojtjen Civile.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close