Фотосервис

Донација за Институтот за јавно здравје

Претседателката на Македонско-Американската Алумни Асоцијација (МААА), Верица Јорданова и Лук Захнер, канцелар за односи со јавност на Амбасадата на САД предадоа донацијата на Институтот за јавно здравје

Back to top button
Close
Close