0_Македонија.ПорталОпштество

Донација за ковид пациентите и персоналот на клиниките за инфективни болести и за неврологија

Компанијата „Макстил“  за ЈЗУ Универзитетска Клиника за инфективни болести и фебрилни состојби донираше ленти за мерење шеќер во крвта за пациентите погодени од Ковид-19, а на ЈЗУ Клиниката за неврологија заштитни медицински униформи за здравствениот персонал.

Back to top button
Close
Close