Фотосервис

Донација во заштитна медицинска опрема од Кина

Државниот секретар во Министерството за одбрана Драган Николиќ и амбасадорот на НР Кина во земјава, Џанг Ѕуо присуствуваа на примопредавање на донација во заштитна медицинска опрема од НР Кина.

Back to top button
Close
Close