Фотосервис

Донација од возила и опрема за граничната полиција

Амбасадорката на Сојузна Република Германија во РСМ Н.Е Анке Холштајн на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ќе му предаде донација од возила и опрема наменета за потребите на граничната полиција

Back to top button
Close
Close