0_Македонија.ПорталОпштествоПолитика

Донација од Словенија во заштитна опрема против КОВИД – 19 во вредност од 113.500 евра

Во касарната „Гоце Делчев“ во Скопје, денеска пристигна пратка со заштитна опрема за борба против КОВИД-19, донирана од Владата на Република Словенија на Република Северна Македонија.

Back to top button
Close
Close