0_Македонија.ПорталГраѓански сектор

Донација од храна и хигиенски средства за социјално загрозените семејства

Генералниот секретар на Црвениот крст Саит Саити денеска на пладне во просториите на центарот за логистика во Момин Поток – Скопје ќе прими донација од КАМ ДОО.

Скопје, 13 август 2020 (МИА) – Генералниот секретар на Црвениот крст Саит Саити денеска на пладне во просториите на центарот за логистика во Момин Поток – Скопје ќе прими донација од КАМ ДОО.

Донацијата е составена од храна и хигиенски средства во вредност од 633.825,00 денари и е наменета за социјално загрозени семејства низ цела територија на државата. мд/са/

Back to top button
Close
Close