Фотосервис

Донација од ЕУ за справување со Ковид-19 реализирана преку Словачка

Никола Димитров, Дејвид Гир, Хенрих Маркуш и Аднан Џафероски присуствуваа на примопредавање на донацијата која што Словачка ја обезбеди за Северна Македонија преку Механизмот за цивилна заштита на Европската Унија, како поддршка во борбата против КОВИД 19

Back to top button
Close
Close