Политички партии

ДОМ и ЛДП ја промовираа коалицијата и во Битола

Лидерите на Зелената партија ДОМ, Маја Морачанин и на ЛДП, Горан Милевски во Битола го промовираа своето коалицирање за претстојните локални избори наречено - Граѓанско движење на Центарот, со мотото „Излези од маглата“.

Back to top button
Close
Close