0_МИА Истражува.ПорталИзбрано

Доктор Фаучи вели дека Американците треба да размислат за откажување на плановите за Денот на благодарноста, бидејќи случаите на Ковид-19 се зголемуваат

Нарекувајќи го „несреќен факт“ што собирите за Денот на благодарноста можат да го забрзаат ширењето на вирусот, доктор Фаучи изрази жалење што Американците можеби ќе треба да изберат меѓу семејните собири и нивната безбедност и безбедноста на другите.

Back to top button
Close
Close