BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Dodik: Incko është monstër, i urren serbët, duam të largohet

Presidenti i presidencës së BeH Millorad Dodik, mbrëmë në onlajn tryezë e rrumbullakët të Këshillit të Sigurimit të KB-së, e kritikoi ashpër përfaqësuesin e lartë të BeH, Valentin Incko, duke e quajtur monstër dhe të huaj i cili bashkëpunon me boshnjakët e Sarajevës dhe flet në emër të tyre.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close