Фотосервис

Доделување сертификати

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска ги додели сертификатите на родовите претставници и ќе присуствува на промоцијата на Упатството и Водичот за заштита од вознемирување на работно место.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close