0_Web_АктуелноВидеоОпштество

Доделување на ЕУ-наградите за истражувачко новинарство (во живо)

Доделување на ЕУ-наградите за истражувачко новинарство во организација на Самостојниот синдикат на новинaри и медиумски работници.

Скопје, 22 октомври 2020 (МИА) – Доделување на ЕУ-наградите за истражувачко новинарство во организација на Самостојниот синдикат на новинaри и медиумски работници.

ЕУ награди за истражувачко новинарство

Posted by MИА.mk on Четврток, 22 октомври 2020

Back to top button
Close
Close