0_Македонија.ПорталОпштество

Доделување на државната награда „8 Септември“ (во живо)

Доделување на државната награда „8 Септември“ 2020 за животно дело за исклучителен придонес во развојот на спортот, афирмацијата и промоцијата на РСМ на меѓународен план и признание на спортисти, тренери и спортски работници за остварување во областа на спортот.

Скопје, 8 септември 2020 (МИА) –  Доделување на државната награда „8 Септември“ 2020 за животно дело за исклучителен придонес во развојот на спортот, афирмацијата и промоцијата на РСМ на меѓународен план и признание на спортисти, тренери и спортски работници за остварување во областа на спортот.

Доделување на државна награда 8 Септември

Posted by MИА.mk on Вторник, 08 септември 2020

Back to top button
Close
Close