0_Македонија.ПорталKultura.SlajderКултураКултура.ПорталОпштество

Доделени наградите од конкурсот „Тебе, граду мој“

Во Европската куќа во Скопје денеска беа доделени наградите од конкурсот за новинарски текстови „Тебе, граду мој“, што се организира во рамките на манифестацијата „Денови на европско Скопје“, која се одржува под покровителство на Град Скопје, Дирекцијата за култура и уметност на Скопје со поддршка од делегацијата на Европската Унија. 

Back to top button
Close
Close