0_Македонија.ПорталОпштество

Доделени наградите на победниците на креативниот конкурс „Што ме движи кога сè стои? “

Шефот на Делегацијата на Европската Унија во Република Северна Македонија, амбасадорот Дејвид Гир вчера свечено ги додели наградите на победниците на креативниот конкурс „Што ме движи кога сè стои? “ во просториите на Europe House, Скопје.

Back to top button
Close
Close