СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Доцни замрзнувањето на водата и создавањето мраз на Артикот

Научниците предупредуваат дека поголемиот дел од Арктикот се уште не почнал да се замрзнува иако е крај на октомври. Засега тоа е најдоцен регистриран период во кој се уште не е создаден мраз

Back to top button
Close
Close