Фотосторија

„Добре дојдовте во НАТО“

„Добре дојдовте во НАТО“ – американски воени авиони со прелет над Скопје го поздравија членството на Република Северна Македонија во Алијансата / Ивана Батев , Фросина Насковиќ

Back to top button
Close
Close