0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Do të vazhdojmë të bisedojmë për ndryshime apo për Rregullore të re për punën e Kuvendit, thotë Xhaferi për MIA-n

Në Kuvend së shpejti pritet të formohet një grup punues qëllimi i të cilit do të jenë ndryshime dhe plotësime apo Rregullore të re për punën e shtëpisë ligjdhënëse. Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, në intervistën për MIA-n theksoi se këto ditë i ka përfunduar komunikimet me të gjithë deputetët dhe grupet e deputetëve dhe se ka marrë propozime nga të gjithë grupet e deputetëve për pjesëmarrje në grupin punues për vazhdimin e procesit Zhan Mone.

Back to top button
Close
Close