0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Do të punojmë në tërheqjen e kompanive të reja teknologjike zhvillimore në ZZHTI, porositi Bytyqi dhe Despotovski

Zëvendëskryeministri i ngarkuar për çështje ekonomike, koordinim me departamentet ekonomike dhe investimet, Fatmir Bytyqi, e mbajti takimin e parë të punës me u.d. të sapoemëruar të Drejtorisë për Zonat e zhvillimore teknologjike industriale, Jovan Despotovski, me të cilin diskutuan për politikat e Qeverisë për tërheqjen e ndërmarrjeve të reja me renome të huaja dhe vendore për të investuar në zonat, ndërtimin dhe rregullimin e vetë zonave, si dhe për përmirësimin e kushteve për zhvillim të biznesit dhe ngritje të konkurrencës së kompanive.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close