Дописници МКДПарламентарни избори 2020

До 13 часот во Битола гласале 32,4 во Демир Хисар 31,8 а во Ресен 23,5 отсто од гласачите

Општинските изборни комисии од Битола, Демир Хисар и Ресен информираат дека изборниот процес во нивните подрачја се одвива без проблеми и демократски.

Битола/Демир Хисар/Ресен, 15 јули 2020 (МИА)Општинските изборни комисии од Битола, Демир Хисар и Ресен информираат дека изборниот процес во нивните подрачја се одвива без проблеми и демократски.

До 13 часот во Битола гласале во Битола гласале 32,4 во Демир Хисар 31,8, а во Ресен 23,5 отсто од гласачите.мт/бт/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close