ОпштествоОригинални текстови

ДКСК ја одржа 49-тата седница

На 7, 8 и 9 јуни 2021 година (понеделник, вторник и среда)  Државната комисија за спречување на корупцијата ја одржа 49-та седница во новите простории на адреса Пресвета Богородица број 3, Скопје. Имајќи во предвид дека активностите поврзани со адаптирање на новите  простории и активирањето на информатичката опремата  се уште се во тек, Државната комисија за спречување на корупцијата не беше во можност да обезбеди услови за присуство на јавноста, поради што 49-та седница

Back to top button
Close
Close