0_Македонија.ПорталОпштество

ДИЗС санкционира физички лица во Струмица и Куманово поради собирање отпаден материјал без дозвола

Државниот инспекторат за животна средина информира дека парично биле казнети физички лица, кои во Струмица и Куманово без дозвола собирале отпаден метал од електрична опрема, електронска опрема и автомобилски школки на сопствено земјиште.

Back to top button
Close
Close