EvropëEvropë.Portal

Diznilend në Paris do të hapet më 15 korrik, në faza

Kompania "Uolt Dizni" kumtoi sot se parku argëtues Diznilend  në Paris  do të hapet në faza, duke filluar nga 15 korriku, disa ditë prejse  parku sërish  do të hapet në SHBA.

Paris, 22 qershor 2020 (MIA) – Kompania “Uolt Dizni” kumtoi sot se parku argëtues Diznilend  në Paris  do të hapet në faza, duke filluar nga 15 korriku, disa ditë prejse  parku sërish  do të hapet në SHBA.

Drejtoresha e parkut në Paris, Natasha Rafalski, deklaroi se pritet   hapja e sërishme e parkut Diznilend, parkut Uold Dizni studio, hotelit Njuport dhe Dizni fshatrat.

Kompania i mbylli parqet në mbarë botën për shkak të pandemisë së koronavirusit dhe paralajmëroi se Diznilend  në SHBA do të hapet më 11 korrik, gjithashtu në faza. sa/

Таг
Back to top button
Close
Close