0_Maqedoni.Portal0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Digjitalizimi i prokurorive publike dhe vendosja e e-inspektorit, pjesë e masave kundër korrupsionit

Dixhitalizimi i plotë i Prokurorisë Publike për krim të organizuar dhe korrupsion, vendosja e sistemit elektronik të inspektimit, E-INSPEKTORI, dixhitalizimi i librave që i udhëheq Drejtoria për regjistrimin e librave amë, janë pjesë e masave të cilat Qeveria i miraton në pajtim me Planin për luftë kundër korrupsionit.

Back to top button
Close
Close