Fotoservis

Ditët e edukimit mediatik 2019

Ambasadori i Misionit të OSBE-së Klemens Koja dhe ambasadori i BE-së Samuel Zbogar mbajtën fjalim në Konferencën “Ditët e edukimit mediatik 2019”

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close