0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderShoqëri

Dita ndërkombëtare e personave me nevoja të veçanta

Tre dhjetori shënohet si Dita ndërkombëtare e personave me nevoja të veçanta. Në këtë ditë më shumë kujdes i jepet nevojave dhe problemeve të cilat i kanë dhe me të cilat përballen pikërisht këta persona.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close