0_Maqedoni.PortalShoqëri

Dita ndërkombëtare e kujtimit të Holokaustit: Asnjëherë të mos përsëritet

Holokauasti të mos përsëritet asnjëherë dhe askujt më. Kujtimi për të dhe për gjashtë milionë hebrenjtë, të cilët kanë qenë viktima, si dhe të mbijetuarve, është obligim, por edhe përkujtim për njerëzimin se ku mund të çojë fjala e urrejtjes, jotolerancës, diskriminimit dhe sa pak nevojitet që të shkatërrohet tërë një popull. 

Back to top button
Close
Close