0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Dita e tretë dhe e fundit e debatit për Propozim -ligjin për regjistrim, pritet votim deri në fund të ditës

Në Kuvend për të tretën ditë debatohet për Propozim ligjin për regjistrimin e popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Edhe dita e tretë e debatit, si dhe dy ditët e mëparshme, kaluan me pikëpamje të kundërta mes pushtetit dhe opozitës, kryesisht nëse vendi ka nevojë për regjistrim pikërisht këtë vit dhe sa procesi do të jetë me të vërtetë statistikor, ndërsa jo politik.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close