0_Magazinë.PortalKuriozitete

Dita e shakasë gjatë historisë

Në botë sot festohet Dita e Shakave – 1 Prilli, kur njerëzit publikojnë lajme me qëllim që t’i bëjnë të tjerët të qeshin, apo vetë të jenë në gjendje qesharake. Por, sivjet, si dhe vitin e kaluar, në kohën e pandemisë së virusit korona, shumica edhe nuk duan të bëjnë shaka me ato gjera.

Back to top button
Close
Close