EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Dita e Evropës në shenjë për të ardhmen

Bashkimi Evropian do ta shënojë Ditën e Evropës – 9 majin, ditë e paqes dhe unitetit të e kontitenentit evropian.

Back to top button
Close
Close