Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Dita e alfabetit të gjuhës shqipe u shënua edhe në Strugë

Me program kulturor-artistik të nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme në të cilat mësimi realizohet në gjuhën shqipe Komuna e Strugës sot e shënoi Ditën e alfabetit të gjuhës shqipe - 22 Nëntorin.

Back to top button
Close
Close