0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeSektori civil

Dita Botërore e Vullnetarizmit – 5 Dhjetori

- Dita Botërore e Vullnetarizmit - 5 Dhjetori çdo vit shënohet me aktivitete në lëvizjen e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe. Në këtë ditë në mbarë botën organizohen aktivitete të ndryshme që t'iu jepet mirënjohje vullnetarëve për kontributin e tyre dhe punën vullnetare për ndihmë dhe mbështetje të kategorive të ndryshme të popullatës të cilat i ndihmon Kryqi i Kuq.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close