Kultura.SlajderКултураКултура.Портал

Дисперзирана драматика на експерименталниот театарски фестивал во Шангај

Драмските видео читања Дисперзирана драматика (Сирота мала богата драма во Кратово - драми во движење), проект на Македонскиот центар ИТИ/ПРОДУКЦИЈА, ќе се прикажува на јубилејното 10. издание на Меѓународниот фестивал за експериментален театар во Шангај.

Back to top button
Close
Close