Fotoservis

Diskutim publik

Diskutim publik për promovim dhe ngritke të vetëdijes për gjuhën amë dhe diversitetin kulturor me rastin e Ditës ndërkombëtare të gjuhës amë, në organizim të kryeministrit Oliver Spasovski

Back to top button
Close
Close