0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeSektori civil

Diskutim për sëmundjet e rralla me iniciativë të bashkëshortes së presidentit Pendarovski

Me iniciativë të bashkëshortes së presidentit të shtetit, Elizabeta Gjorgievska, e me rastin e Ditës së sëmundjeve të rralla, sot u organizua diskutim me temë “Gjendja dhe përmirësimi i shërbimeve shëndetësore dhe sociale për personat me sëmundje të rralla”.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close