Sektori civilShoqëri

Diskutim onllajn i ISPPI: Sfida për hulumtimet shkencore në kushte të pandemisë

Republika e Maqedonisë së Veriut për herë të parë do të kyçet në valën e 10-të të Hulumtimit shoqëror evropian (EOI). Hulumtimi do të zbatohet nga Instituti për hulumtime sociologjike dhe politiko-juridike (ISPPI) pranë Universitetit "Shën Cirili e Metodi" - Shkup, ndërsa të dhënat e grumbulluara do të jenë të kapshme nën qasje të hapur për të gjithë hulumtuesit nga shkencat shoqërore, institucionet shtetërore, mediumet dhe opinioni më i gjerë.

Back to top button
Close
Close