0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Дискусија на тема „Клуб на млади или Клуб за млади? Каде треба да биде фокусот?”

Фондацијата „Конрад Аденауер“ во соработка со собранискиот Клуб за младински прашања и политики денеска организира дискусијата “Клуб на млади или Клуб за млади? Каде треба да биде фокусот?” во рамки на настанот “Политичките лидери на иднината - предизвиците на младите во Пост-Ковид-19 општество”.

Back to top button
Close
Close