Lajme nga komunatShkup

Disa pjesë të Qendrës, Sopishtes dhe Sarajit nesër pa energji elektrike

Pa energji elektrike nesër nga ora 09:00 deri në ora 11.00 do të mbesin shfrytëzuesit e locuar në rrugët "Joakim Kërçovski", "383" dhe "Samoilova" në Komunën e Qendrës.

Back to top button
Close
Close