ShkupShoqëri

Disa fshatra dhe komuna të Shkupit nesër, të shtunën dhe të hënën pa energji elektrike

Shfrytëzuesit e fshatrave Koliçan i Poshtëm dhe i Epërm, Pagarushë, Vërtakicë, Ravni Gaber, Draçavicë, Cërvena Voda, Paligrad dhe Alldincë nesër nga ora 08:00 deri në ora 12:30 minuta do të mbesin pa energji elektrike.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close