БизнисЕкономија

Директорот на АХВ, Атанасов ќе посети фарма во Орланци

Директорот на Агенција за храна и ветеринарство (АХВ), Зоран Атанасов, денеска ќе посети овчарска фарма во село Орланци, Скопско.

Back to top button
Close
Close