0_Македонија.ПорталМакедонија.СлајдерОпштествоПолитика

Димовски: АНБ ги финализира реформите и ја унапреди соработката на домашен и меѓународен план

Агенцијата за национална безбедност (АНБ) во изминатата година скоро ги финализира реформските напори и ја динамизира и унапреди соработката, како на домашен план, со сите институции кои имаат и извршуваат безбедносни задачи, така и на меѓународен, како дел од безбедносниот систем на НАТО-Алијансата, изјави директорот на АНБ Виктор Димовски на денешната прес-конферениција по повод одбележувањето на годишнината од основањето и Денот на Агенцијата за национална безбедност.

Back to top button
Close
Close