0_Maqedoni.PortalPolitikë

Dimitrov dhe Osmani në Bruksel në takime me Ministrat e Punëve të Jashtme të Suedisë dhe Finlandës

Në kuadër të vizitës së punës në Bruksel, zëvendës Kryetari i Qeverisë i angazhuar për Çështje Evropiane, Nikolla Dimitrov dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, në margjinat e Këshillit për Punë të Përgjithshme pranë BE-së, pasdite realizuan takime me Ministren e Punëve të Jashtme të Suedisë, An Linde dhe Ministrin e Punëve të Jashtëm të Finlandës, Peka Havisto.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close