0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Dimitrov dhe Gir në Eko Postë në Ditën e Evropës

Me rastin e Ditës së Evropës, sot shefi i Delegacionit të Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut, Ambasadori Dejvid Gir dhe zëvendëskryeministri për Çështjet Evropiane Nikolla Dimitrov do ta vizitojnë zyrën e Eko Postës, shfrytëzues i projektit BEpërRezistencë.

Back to top button
Close
Close