Политички партии

Димче Арсовски: Тајно е зголемена акцизата на дизелот за два денари по литар

Согласно последната одлука на Регулаторната комисија, акцизата за литар дизел е покачена од 15,50 денари по литар, на 17,50 денари по литар.

Back to top button
Close
Close