Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Digjet një shtëpi në Priperevë

Në zjarrin , që ka shpërthyer mbrëmë në orën një pas mesnate në një shtëpi në fshatin Piperevë, janë shkatërruar tërësisht mobiljet dhe ambientet e brendshme dhe është shkaktuar dëm i madh material, informojnë nga Njësiti i zjarrfikësve në Strumicë.

Strumicë, 8 dhjetor 2019 (MIA) – Në zjarrin , që ka shpërthyer mbrëmë në orën një pas mesnate në një shtëpi në fshatin Piperevë, janë shkatërruar tërësisht mobiljet dhe ambientet e brendshme dhe është shkaktuar dëm i madh material, informojnë nga Njësiti i zjarrfikësve në Strumicë.

Në zjarr nuk ka të lënduar, ndërsa në shuarje kanë marrë pjesë pesë zjarrfikës me një automjet për shuarjen e zjarreve. mb/

Back to top button
Close
Close