Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Dibra ndau 300.000 denarë për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

Në shenjë solidarizimi dhe mbështetje me të prekurit në tërmetin katastrofik në Durrës dhe rajon në Shqipëri, Këshilli i Komunës së Dibrës sot vendosi të ndajë ndihmë financiare në vlerë prej 300.000 denarëve. Vlera është përcaktuar sipas mundësive të vetëqeverisjes lokale.

Back to top button
Close
Close