0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Di Xhovani: Shkollat duhet të jenë të fundit që do të mbyllen, ndërsa të parat që do të hapen

- Në kohë kur vendi po përballet me numër të rritur të të infektuarve me KOVID-19, interesi më i mirë i fëmijëve duhet të jetë me rëndësi qendrore gjatë sjelljes së çfarë lloj vendimi për atë se kur dhe si shkollat të mbesin të hapura, tha Patricia di Xhovani përfaqësuese e UNICEF.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close